La consellera Carme Capdevila tanca la darrera reunió de l'any del Ple del Consell de la Gent Gran

query_builder   3 desembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila tanca la darrera reunió de l'any del Ple del Consell de la Gent Gran

A la trobada hi assistiran uns 65 representants de la gent gran d'arreu de Catalunya
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, clourà la darrera sessió del 2008 del Ple del Consell de la Gent Gran de Catalunya. A la reunió hi ha convocats uns 65 representants de la gent gran d’arreu del territori. Acompanyarà a la consellera, la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania i vicepresidenta primera del Consell de la Gent Gran, Carme Porta.    
 
El Consell de la Gent Gran de Catalunya és un òrgan consultiu de participació de les persones grans en totes les qüestions que són del seu interès i, específicament, en el seguiment dels acords presos en els congressos nacionals de la gent gran.
 
El Ple de Consell de la Gent Gran de Catalunya es convoca quatre cops l’any. En aquesta darrera reunió, es presentarà al Ple la nova Cartera de Serveis Socials 2008-2009. També es farà una valoració de la celebració del Ple de l’Experiència al Parlament de Catalunya el passat 7 d’octubre. El Ple, que començarà a les onze del matí, tindrà lloc a la sala d’actes de la Casa del Mar de Barcelona.

13:00|.Casa del Mar (c. Albareda, 1-3)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, tancarà la reunió del Ple del Consell de la Gent Gran de Catalunya.