El secretari general de l'Esport presideix demà la presentació del Campionat del Món FIRS de patinatge artístic Reus 2014

query_builder   20 maig 2014 13:12

event_note Nota de premsa

El secretari general de l'Esport presideix demà la presentació del Campionat del Món FIRS de patinatge artístic Reus 2014

El secretari general de l¿Esport, Ivan Tibau, presidirà demà, a les sis de la tarda, al Museu i Centre d¿Estudis de l¿Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, la presentació del Campionat del Món FIRS de patinatge artístic Reus 2014, que se celebrarà del 27 de setembre a l¿11 d¿octubre.
En l’acte, Ivan Tibau estarà acompanyat per Carles Pellicer, alcalde de Reus i copresident del Comitè Organitzador Reus 2014; Sebastià Domènech, regidor d'Esports de Reus i president del Comitè Executiu Reus 2014; Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge, i Carmelo Paniagua, president de la Federació Espanyola de Patinatge i copresident del Comitè Organitzador Reus 2014.
 
El Campionat del Món FIRS de patinatge artístic comptarà amb la participació d’esportistes d’una trentena de països, en categoria júnior i sènior, i amb una nodrida presència de clubs, patinadors i patinadores catalans.

18:00|Presentació del Campionat del Món FIRS de patinatge artístic Reus 2014.Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet (c. Buenos Aires, 56-58)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, presidirà la presentació del Campionat del Món FIRS de patinatge artístic Reus 2014.