La consellera d'Ensenyament inaugura a Girona l'espai Santa Caterina i l'exposició Llapis i... acció!, Roser Capdevila dibuixa

query_builder   26 maig 2014 17:48

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament inaugura a Girona l'espai Santa Caterina i l'exposició Llapis i... acció!, Roser Capdevila dibuixa

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà demà dimarts a Girona l’espai Santa Caterina i l’exposició Llapis i... acció!, Roser Capdevila dibuixa. L’acte inaugural tindrà lloc a les 19:00 hores. 
 
La titular d’Ensenyament clourà l’acte en el qual també hi intervindran el delegat del Govern de Girona, Eudald Casadesús; l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont; la comissària de l’exposició, Anna Batet, i la il·lustradora Roser Capdevila. També assistiran a la inauguració el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut; el director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, i per part del Departament d’Ensenyament, el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, Albert Bayot.
 
Una hora abans de l’acte institucional d’inauguració, a les 18 hores, hi haurà una visita guiada amb la il·lustradora per l’Espai i l’exposició per a tots els mitjans de comunicació.
 

19:00|La consellera d'Ensenyament inaugura a Girona l'espai Santa Caterina i l'exposició "Llapis i... acció!, Roser Capdevila dibuixa" .Espai Santa Caterina (ptge. Aristides Maillol)|Girona (Gironès)

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà a Girona l’espai Santa Caterina i l’exposició "Llapis i... acció! Roser Capdevila dibuixa". També hi assistiran el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, i el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès.