TURISME

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, presenta demà la nova campanya de promoció turística de Catalunya

query_builder   28 maig 2014 09:34

event_note Nota de premsa

TURISME

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, presenta demà la nova campanya de promoció turística de Catalunya


  • La campanya està centrada en la promoció del turisme familiar.
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, presentarà demà la nova campanya de promoció turística de Catalunya, centrada en el turisme familiar. També hi assistiran el secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres; la directora general de Turisme, Marian Muro; i el director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa.
 
L'acte de presentació començarà a partir de les 9.00 hores al Mirador de la Plaça Catalunya de Barcelona (al costat de les Fonts) on, si el temps ho permet, s’inflarà el globus aerostàtic amb la marca "Catalunya", un dels més grans d'Europa.
 
Posteriorment, a les 9.30 hores, tindrà lloc la presentació de la campanya a la via 5 de lEstació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (entrada pel carrer Bergara).

09:00|El conseller Puig presenta la nova campanya de promoció turística de Catalunya .Mirador de la pl. Catalunya (al costat de les Fonts)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, presentarà la nova campanya de promoció turística de Catalunya. L'acompanyarà el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès.