El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, presidirà demà la presentació de la prova de mountain bike Transpyr 2014

query_builder   5 juny 2014 10:15

event_note Nota de premsa

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, presidirà demà la presentació de la prova de mountain bike Transpyr 2014

 
·        Transpyr, que arriba enguany a la seva cinquena edició, està considerada com una de les cinc proves de mountain bike més exigents del món.
 
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, presentarà demà a Barcelona, al Palau Robert, la cinquena edició de Transpyr 2014. El conseller, acompanyat del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, i del director adjunt de la prova, Oriol Sallent, presidirà la presentació oficial d’aquesta prova de mountain bike i bicicleta de carretera que començarà el proper 29 de juny a Roses.
 
Transpyr, coneguda també com la Travessa Dos Mars, està actualment considerada com una de les cinc proves de mountain Bike més exigents del món, juntament amb la Cape Epic (Àfrica), la Transalp (Alemanya/Itàlia) o la Ruta dels Conquistadors (Costa Rica). La prova, amb més de 800 quilòmetres de recorregut, recorre en 7 etapes, el trajecte entre Roses i Hondarribia.
 
La presentació comptarà també amb la presència del director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Josep Bochaca, i l’alcalde de Cadaqués, Joan Figueras, en representació dels municipis que acullen la Transpyr. També hi haurà representants dels principals patrocinadors de la prova.

11:00|Presentació de la prova de mountain bike Transpyr 2014.Palau Robert. Sala Cotxeres (pg. de Gràcia, 107)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, presidirà la presentació de la prova de mountain bike Transpyr 2014.