El conseller Homs presidirà la inauguració del Centre de Tecnificació de Tennis Taula de les Borges Blanques

query_builder   13 juny 2014 15:44

event_note Nota de premsa

El conseller Homs presidirà la inauguració del Centre de Tecnificació de Tennis Taula de les Borges Blanques

 
·  El portaveu atendrà els mitjans de comunicació al voltant de les 12.45 hores
El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà demà dissabte, 14 de juny, a les 12.30 hores, la inauguració del Centre de Tecnificació de Tennis de Taula de les Borges Blanques.
 
Prèviament, a les 12.00 hores, el conseller serà rebut a l’ajuntament per l’alcalde de la localitat, Enric Mir; el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; el delegat territorial del Govern a Lleida, Ramon Farré; el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro i altres membres del consistori.
 
Després de signar en el Llibre d’Honor, la comitiva es traslladarà al Centre de Tecnificació per fer una visita a les instal·lacions, juntament amb el president del nou equipament, Enric Vall; la subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso; el president de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis Taula, Jordi Fontanet, i el president de la Federació Catalana de Tennis Taula, Joan Arnau.
 
Tot seguit, el bisbe de Lleida, Joan Piris, beneirà el centre i després dels parlaments inaugurals, el conseller Homs clourà l’acte amb la seva intervenció.
 
A continuació, cap a les 12.45, i abans d’una exhibició esportiva, el conseller Francesc Homs atendrà els mitjans de comunicació.

12:00|El conseller Homs inaugura el Centre de Tecnificació de Tennis Taula de les Borges Blanques.Ajuntament (c. Carme, 21)|Les Borges Blanques (Garrigues)

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà la inauguració del Centre de Tecnificació de Tennis Taula de les Borges Blanques. Prèviament, el conseller arribarà a l'Ajuntament, on serà rebut per les autoritats i signarà el Llibre d'Honor. Des d'allà es traslladarà al Centre de Tecnificació per fer una visita a les instal·lacions i clourà l'acte amb la seva intervenció. L'acompanyaran el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, i el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau. A continuació, cap a les 12.45 hores, el conseller Homs atendrà els mitjans de comunicació.