Celebració del Dia de la Gent del Mar

Enguany la jornada s'ha centrat en la dona de mar

query_builder   20 juny 2014 12:07

event_note Nota de premsa

Celebració del Dia de la Gent del Mar

Enguany la jornada s'ha centrat en la dona de mar

El director general de Pesca i Afers Marítims, Jordi Ciuraneta, inaugurarà el proper dimecres, 25 de juny, la jornada del Dia de la Gent del Mar, que se celebrarà a l’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya, a l’Ametlla de Mar.
 
Durant aquesta jornada, que enguany s’ha centrat en la dona de mar, es presentarà el Programa de dones del món rural i marítim 2013-2015, impulsat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, i  presentat el passat mes d’octubre de 2013 en el marc del Dia internacional de la dona rural. Aquest programa es troba emmarcat dins del Pla estratègic de polítiques de dones de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Govern català el novembre de 2012.
 
Durant la trobada també es tractaran temes com ara la situació actual de la dona en aquest sector, la visió publicitària des d’un punt de vista de gènere en l’àmbit nàutic i es presentarà l’apartat web Dona de Mar. La jornada finalitzarà amb una taula d’intercanvi d’experiències de dones que desenvolupen la seva activitat laboral en el sector marítim.  
 
 
 

10:30|Dia de la Gent del Mar.Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya (c. del Mediterrani, 2)|L'Ametlla de Mar (Baix Ebre)

El director general de Pesca i Afers Marítims, Jordi Ciuraneta, inaugurarà la jornada del Dia de la Gent del Mar.