La consellera d'Ensenyament i l'alcalde de Girona signen un conveni per al desdoblament del centre d'adults de Girona

query_builder   20 juny 2014 13:41

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament i l'alcalde de Girona signen un conveni per al desdoblament del centre d'adults de GironaL’acord suposarà que el municipi cedirà al Departament d'Ensenyament espais del Servei municipal d’ocupació de l’ajuntament per a acollir el centre desdoblat
 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, i l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, signaran demà dissabte un conveni per fer possible el desdoblament del Centre de Formació d’Adults de Girona (CFA). L’acte tindrà lloc demà a partir de les 17.30h a l’Ajuntament de Girona. La consellera estarà acompanyada del director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, Albert Bayot.
 
El conveni suposarà que l’Ajuntament de Girona cedirà al Departament d'Ensenyament espais per a poder obrir un nou centre desdoblat a la zona oest de Girona. Aquests espais estan situats en l’edifici on actualment hi ha el Servei municipal d’ocupació de l’ajuntament.
 
Es cediran 3 aules,  un espai per a arxiu i un per a sala de professors, així com l’ús compartit de dues aules més, que, en horari de matí, seran utilitzades pel Servei Municipal d’Ocupació i en horari de tarda seran utilitzades pel centre de formació d'adults.
 
El nou centre d’adults de Girona de la zona oest mantindrà la coherència pedagògica amb el Centre de Formació d’Adults de Girona. Els dos centres faran estudis comuns, però el nou s’especialitzarà més en ensenyaments relacionats amb la formació encarada a la preparació per a l’ocupació laboral, i el CFA Girona s’especialitzarà més en ensenyaments relacionats amb l’alfabetització.
 
Amb el desdoblament el Departament d’Ensenyament ampliarà l’oferta destinada a aquest tipus d’alumnat a la ciutat de Girona. D’aquesta manera, el curs que ve el nou centre oferirà una matrícula de més 500 places, i disposarà de 21 grups per a l’ensenyament d’informàtica, llengua catalana, i cursos d’accés a cicles formatius tant de grau mitjà com de grau superior.
 

17:30|Conveni CFA Girona.Ajuntament de Girona. (pl. del Vi, 1)|Girona (Gironès)

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, i l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, signaran un conveni per al desdoblament del centre d’adults de Girona.