INDÚSTRIA

El conseller Felip Puig presentarà demà la creació del Clúster de Tecnologies de la Salut

query_builder   29 juny 2014 13:00

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

El conseller Felip Puig presentarà demà la creació del Clúster de Tecnologies de la Salut

  • El nou clúster està fundat per 17 institucions que sumen més de 6.500 treballadors i un volum de facturació superior als 650 milions d’euros.
  • La Generalitat de Catalunya ha impulsat la creació del clúster, que presentarà les seves línies estratègiques aquest dilluns a la seu d’ACCIO i que neix amb l’objectiu de reforçar la competitivitat del sector.
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, presentarà demà, dilluns 30 de juny, la constitució del Clúster de Tecnologies de la Salut, impulsada per la Generalitat amb l’objectiu de desenvolupar projectes transformadors i promoure la competitivitat del sector.
 
L’acte tindrà lloc a la seu d’ACCIO i reunirà la junta directiva del nou clúster, formada per les empreses i institucions Arber Surgical, Avinent, Costaisa, OSM, Pulso Ediciones, Sensofar Medical, Sibel, Tecnoconverting, Telstar, Vecmedical, Ventura Medical Technologies, Vesismin, NTE-Sener, el Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica – UPC, l’Hospital Clínic, la Xarxa d’Innovació en Salut per Catalunya (XISCAT) i la Fundació TICSalut.
 
Els membres de la junta directiva sumen una facturació global superior als 650 milions d’euros i donen feina a més de 6.500 persones. El clúster neix amb la voluntat d’incorporar nous membres i és obert a totes les empreses i agents de la cadena de valor del sector.
 
Obrirà l’acte el director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, a les 13:00 hores, que presentarà els clústers com a eina de millora competitiva. El president del Clúster de Tecnologies de la Salut, Albert Giralt, donarà a conèixer les línies estratègiques del clúster i el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, clourà la jornada a les 13:45 hores.

13:00|El conseller Felip Puig presenta la creació del Clúster de Tecnologies de la Salut.ACCIÓ. Sala d'actes (pg. de Gràcia, 129)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, presentarà la creació del Clúster de Tecnologies de la Salut. A l'acte també hi assistirà la secretària general del Departament de Salut, Roser Fernàndez.