El conseller Llena signa un conveni de transferència en reg amb l'equip del projecte Rideco-Consolider

query_builder   31 gener 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Llena signa un conveni de transferència en reg amb l'equip del projecte Rideco-Consolider

Posteriorment, presidirà la cloenda de la setena jornada Reg i Futur
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, presidirà divendres, a partir de les 12:00 hores, l’acte de signatura del conveni de col·laboració per al desenvolupament d’activitats de transferència tecnològica, formació i assessorament en reg entre el DAR i l’equip del projecte Rideco-Consolider.
 
Una de les finalitats bàsiques d’aquest conveni és la investigació per a la millora del reg i el conseqüent estalvi d’aigua.
 
En el decurs de l’acte, que tindrà lloc a la Finca de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), del DAR, a Mollerussa, el director de tecnologia de reg de l’IRTA, Joan Girona, presentarà el projecte Consolider. Ta

12:00|.Finca de l'IRTA (Carretera de Mollerussa a Torregrossa, quilòmetre 3)|Mollerussa (El Pla d'Urgell)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, presidirà l’acte de signatura del conveni de col·laboració per al desenvolupament d’activitats de transferència tecnològica, formació i assessorament en reg entre el DAR i l’equip del projecte Rideco-Consolider. Posteriorment, presidirà la cloenda de la setena jornada Reg i Futur.