El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita les obres finançades amb el PUOSC a Torroja del Priorat

query_builder   31 gener 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita les obres finançades amb el PUOSC a Torroja del Priorat

Es reunirà amb els membres de la corporació per parlar dels futurs projectes i les prioritats del municipi per al 2008-2012
El secretari general de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, visitarà divendres, 1 de febrer, Torroja del Priorat (Priorat), acompanyat del director dels serveis territorials de Governació al Camp de Tarragona, Francesc Tarragona.
L’arribada del secretari general està prevista a les 10 hores. Després de signar en el Llibre d’Honor del consistori, Jaume Oliveras es reunirà amb els membres de la corporació per parlar dels futurs projectes i de les prioritats del municipi establertes en la convocatòria del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012.

A les 10.45 hores s’atendrà els mitjans de comunicació que ho desitgin al mateix Ajuntament. Tot seguit, el secretari general visitarà les obres d’arranjament d’alguns carrers, finançades amb l’ant

10:45|.Ajuntament de Torroja del Priorat (c. Major, 31)|Torroja del Priorat (El Priorat)

El secretari general de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, visita les obres finançades amb el PUOSC a Torroja del Priorat.