La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, inaugura la I Escola d'estiu de direcció de centres educatius

query_builder   8 juliol 2014 13:28

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, inaugura la I Escola d'estiu de direcció de centres educatius

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà demà la I Escola d’estiu de direcció de centres educatius que té com a objectiu millorar la formació dels directors. La inauguració tindrà lloc a l’Institut del Teatre a les 9:00h.
 
Per part del Departament d’Ensenyament, acompanyarà la consellera el director general de Centres Públics, Antoni Llobet. L’acte també comptarà amb la presència de Juanjo Garcia, president d’AXIA, l’associació de directius de l’escola pública de Catalunya que organitza l’escola d’estiu.
 
La Mancomunitat de Catalunya va organitzar fa 100 anys la primera escola d’estiu de mestres. Des d’aleshores, no se n’ha fet mai cap de direccions de centres docents. AXIA organitza l’escola d’estiu amb el convenciment que la formació dels directors, en competències, capacitats i habilitats directives per al desenvolupament de les noves funcions i responsabilitats, és una necessitat de primer ordre al sistema educatiu. De fet, la LEC (Llei d’Educació de Catalunya) ja estableix un nou model professional de directors.
 
Amb la finalitat d’aconseguir una nova direcció, altament qualificada, al servei de la ciutadania, compromesa amb l’aprenentatge dels alumnes i amb la millora del seu rendiment acadèmic, l’associació de directors ha posat en marxa enguany un ambiciós programa de formació. D’aquesta manera, l’entitat segueix l’estela de les principals associacions europees de directors que consideren fonamental la formació directiva.
 
La I Escola d’estiu de direcció de centres educatius es realitzarà fins divendres. Durarà tres dies, es pronunciaran diverses conferències i es faran tallers.

09:00|Inauguració de l'Escola d'Estiu de direcció de Centres Educatius.Institut del Teatre (pl. Margarida Xirgu, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà la I Escola d'Estiu de direcció de Centres Educatius.