Neus Munté inaugurarà el nou casal cívic d'Alcanar

Prèviament, la consellera de Benestar Social i Família col·locarà la primera pedra d'una nova residència per a gent gran a Amposta

query_builder   10 juliol 2014 11:00

event_note Nota de premsa

Neus Munté inaugurarà el nou casal cívic d'Alcanar

Prèviament, la consellera de Benestar Social i Família col·locarà la primera pedra d'una nova residència per a gent gran a Amposta

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, inaugurarà el nou casal cívic d’Alcanar, acompanyada de l’alcalde del municipi, Alfons Monserrat. Munté visitarà el nou equipament i en acabat atendrà els mitjans de comunicació.
 
L’equipament es va començar a construir l’any 2010 i es va concebre com un casal de gent gran, però l’evolució del model d’equipaments de la xarxa del Departament de Benestar Social i Família per donar resposta la necessitat de generar serveis multigeneracionals, va fer que en el decurs de les obres es plantegés la transformació en un casal obert a tot tipus de col·lectius, amb una consideració especial per la gent gran, tal i com es va acordar amb l’Ajuntament d’Alcanar. També es va acordar donar el nom de Trinitari Bel –el qual va canalitzar la reivindicació del casal– a l’equipament i posar-hi una placa de reconeixement, a l’interior.
 
Prèviament a la inauguració, la consellera Munté col·locarà la primera pedra de la nova residència de gent gran d’Amposta, acompanyada de l’alcalde de la localitat, Manel Ferré. Després de l’acte institucional de col·locació de la primera pedra, hi haurà una atenció als mitjans de comunicació.
 
Aquest nou edifici sorgeix de l’impuls de l’entitat municipal Fundació Serveis Socials del Montsià (FUSSMONT), amb l’objectiu de donar la millor cobertura a la demanda social de la població d’aquest territori. La residència per a gent gran és la primera fase d’un projecte estratègic que preveu una posterior edificació, en una segona fase, d’habitatges tutelats o altres habitatges socials.
10.35 | Visita territorial de Neus Munté a les Terres de l'Ebre

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, inaugurarà el nou casal cívic d’Alcanar. Prèviament, la consellera col·locarà la primera pedra d’una nova residència per a gent gran a Amposta.
 

  • 10:35|Col·locació de la primera pedra de la nova residència de gent gran d'Amposta.Residència (c. Sant Cristòfol, 142-250)|Amposta (Montsià)

    La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, col·locarà la primera pedra de la nova residència de gent gran d’Amposta. L'acompanyarà el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès.

  • 12:30|Inauguració del casal cívic d'Alcanar.Casal (pl. Lluís Companys, s/n)|Alcanar (Montsià)

    La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, inaugurarà el casal cívic d'Alcanar. Abans serà rebuda a l'Ajuntament del municipi. L'acompanyarà el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès.