El president Montilla inaugura demà el nou centre mundial de disseny de SEAT a Martorell

query_builder   29 octubre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

El president Montilla inaugura demà el nou centre mundial de disseny de SEAT a Martorell

Ho farà acompanyat del president de la companyia, Erich Schmitt, i el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet
El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà demà, dimarts, 30 d'octubre, el SEAT Design Center, el nou complex mundial de disseny de SEAT i primer centre d'aquestes característiques a Espanya. L'acte tindrà lloc a les 5 de la tarda, a Martorell, i comptarà amb l'assistència del president de SEAT, Erich Schmitt. També hi seran presents el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, els alcaldes de Sant Esteve Sesrovires, Martorell i Abrera ¿municipis on s'ubiquen les instal¿lacions de SEAT-, així com representants del món empresarial i sindical. El president de la Generalitat i el president de la companyia automobilística faran un recorregut per les dependències del nou edifici, guiats pel director de disseny de SEAT, Luc Donckerwolke (els mitjans de comunicació no podran accedir al recorregut, però podran prendre imatges en determinats punts de la visita). En acabar, el cap de l'Executiu català firmarà el llibre d'honor i posteriorment hi haurà parlaments de Schmitt i del president català. El nou centre SEAT Design Center, ubicat en el Centre Tècnic que la companyia té a Martorell, és un dels complexes d'innovació més moderns del sector de l'automoció i permet a la companyia aprofitar millor les sinèrgies en l'àmbit de la Investigació i el Desenvolupament (I+D). L'edifici, de 5.600 m2, té una capacitat per a un centenar d'enginyers, dissenyadors i modelistes, i en ell es gestaran els productes de SEAT, però també es donarà servei a tot el Grup Volkswagen.

17:00|.SEAT Design Center (Autovia A-2, km. 585)|Martorell (El Baix Llobregat)

El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà el SEAT Design Center, el nou complex mundial de disseny de SEAT. Estarà acompanyat pel conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i el president de la companyia, Erich Schmitt, entre d'altres. També hi assistirà la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel.