El president José Montilla visitarà demà la nova C-31 desdoblada entre Palamós i Palafrugell

query_builder   31 gener 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El president José Montilla visitarà demà la nova C-31 desdoblada entre Palamós i Palafrugell

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, visitarà demà divendres, 1 de febrer, el desdoblament del tram Palamós Palafrugell de la C-31, que ha entrat en funcionament recentment.
 
El president té previst arribar a la rotonda de Mont-ras (entre els punts quilomètrics 330 i 331) a tres quarts d’onze del matí, on rebrà l’explicació de l’obra, a càrrec del director general de carreteres, Jordi Follia. També hi serà present el secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal; el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Ricard Herrero, i els alcaldes de Palafrugell i Vall-llobrega i l’alcaldessa de Palamós.
 
Tot seguit, faran un breu recorregut a peu i hi haurà parlaments del conseller Nadal, de l’alcaldessa de Mont-ras, Ma. Mercè Català, i del president de la Generalitat, que clourà l’acte.
 
La via desdoblada té una longitud de set quilòmetres i disposa d’un tronc central amb quatre carrils de circulació, dos per sentit. Aquest és un dels principals eixos de comunicació per accedir a les platges de la Costa Brava, amb una elevada intensitat de trànsit.
  

10:45|.Rotonda d'entrada a Mont-ras. (entre els punts quilomètrics 330 i 331)|Mont-ras (El Baix Empordà)

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, visitarà el desdoblament del tram Palamós Palafrugell de la C-31, que ha entrat en funcionament recentment.