El conseller Homs presideix l'acte d'homenatge als voluntaris catalans que van participar a la Primera Guerra Mundial

query_builder   15 juliol 2014 16:36

event_note Nota de premsa

El conseller Homs presideix l'acte d'homenatge als voluntaris catalans que van participar a la Primera Guerra Mundial

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà demà dimecres, 16 de juliol, a partir de les 11 hores, l’acte d’homenatge als voluntaris catalans que van participar a la Primera Guerra Mundial. L’acte, que es durà a terme davant del Monument als Voluntaris Catalans erigit al Parc de la Ciutadella de Barcelona (al costat del Palau del Parlament), es fa coincidint amb el centenari de l’inici de la Primera Guerra Mundial.
 
L’acte s’iniciarà amb una ofrena floral al Monument dedicat als Voluntaris Catalans, a càrrec del conseller de la Presidència. A continuació, hi haurà un parlament del cònsol general de França, Edouard Beslay, i Francesc Homs clourà l’homenatge amb la seva intervenció.
 
A l’acte també hi assistiran la vicecònsol de la Gran Bretanya, Maria Leng; el secretari d’Afers Exteriors i de la Unió Europea, Roger Albinyana; el secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí; el secretari quart de la Mesa del Parlament, David Companyon; el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya als Estats Units d'Amèrica Andrew Scott Davis; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Juli Gendrau; el secretari general del Patronat Catalunya Món-Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (PCM-Diplocat), Albert Royo, membres del cos consular i altres autoritats.

11:00|El conseller Homs presideix l'acte d'homenatge als voluntaris catalans que van participar a la Primera Guerra Mundial.Monument als Voluntaris Catalans (Parc de la Ciutadella, al costat del Palau del Parlament)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà l’acte d’homenatge als voluntaris catalans que van participar a la Primera Guerra Mundial. L’acte es fa coincidint amb el centenari de l’inici de la Primera Guerra Mundial. També hi intervindrà el cònsol general de França, Edouard Beslay. A més, hi assistiran la vicecònsol de la Gran Bretanya, Maria Leng; el secretari d’Afers Exteriors i de la Unió Europea, Roger Albinyana; el secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí; el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya als Estats Units d'Amèrica Andrew Scott Davis; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Juli Gendrau; el secretari general del Patronat Catalunya Món-Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (PCM-Diplocat), Albert Royo, membres del cos consular i altres autoritats.