El president Mas encapçalarà, divendres vinent, una nova reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

query_builder   16 juliol 2014 17:03

event_note Nota de premsa

El president Mas encapçalarà, divendres vinent, una nova reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

 

·         La sessió de treball se celebrarà al Parlament de Catalunya, amb la participació de representants dels partits polítics i més de quaranta entitats integrants del Pacte
 
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà divendres vinent, 18 de juliol, una nova reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, que se celebrarà a les 12 del migdia, a la sala Auditori del Parlament de Catalunya.
 
A la sessió de treball, prendran part la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert; representants dels partits polítics, i de diverses institucions públiques i privades,  així com associacions i entitats d’àmbit municipal, cultural, educatiu, comunicatiu, social, cívic, esportiu, generacional, sindical, empresarial i professional.  
 
Per part del Govern, a més del president, hi participaran també la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el portaveu del Govern i conseller de la Presidència, Francesc Homs, i el conseller de Justícia, Germà Gordó.
 
El Pacte Nacional pel Dret a Decidir es va constituir el passat mes de juny, al Parlament; l’última reunió d’aquest grup de treball va tenir lloc també a la Cambra catalana el passat mes de febrer.
 
 
Nota: La trobada serà a porta tancada, però els mitjans podran prendre imatges a l’inici. En acabar la sessió de treball, el coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, farà una compareixença informativa.
 
Acreditacions
 
Els periodistes sense acreditació habitual al Parlament que hagin de cobrir aquest acte s’han de demanar una a premsa@parlament.cat abans de les 20.00 hores de dijous 17 de juliol. A la sol·licitud hi ha de fer constar el nom i els cognoms, el número de DNI o passaport i el mitjà per al qual treballen. El Parlament només tramitarà les peticions enviades des del correu corporatiu del mitjà.
 
Pel que fa a les unitats mòbils i d’enllaços, també s’hauran de sol·licitar l’acreditació dels vehicles abans de les 20.00 hores de dijous, 17 de juliol, i n’hauran de facilitar la matrícula i el model en un correu a premsa@parlament.cat
 
 

12:00|El president Mas presideix una nova reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir.Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà una nova reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. A la sessió de treball, prendran part la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert; representants dels partits polítics i de diverses institucions públiques i privades,  així com associacions i entitats d’àmbit municipal, cultural, educatiu, comunicatiu, social, cívic, esportiu, generacional, sindical, empresarial i professional. Per part del Govern, a més del president, hi participaran també la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el portaveu del Govern i conseller de la Presidència, Francesc Homs, i el conseller de Justícia, Germà Gordó.
 
Nota: La trobada serà a porta tancada, però els mitjans podran prendre imatges a l’inici. En acabar la sessió de treball, el coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, farà una compareixença informativa.