INDÚSTRIA

Felip Puig inaugura demà a Tarragona l'exposició itinerant 'Ahir, avui, demà. Catalunya Emprèn', que recorrerà el país fins al desembre

query_builder   20 juliol 2014 11:00

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

Felip Puig inaugura demà a Tarragona l'exposició itinerant 'Ahir, avui, demà. Catalunya Emprèn', que recorrerà el país fins al desembre

  • La mostra, que s’emmarca dins les activitats de commemoració del Tricentenari, fa un reconeixement a la cultura emprenedora de Catalunya i la seva importància per fer avançar el país a través d’exemples d’emprenedors catalans.
 
  • El conseller d’Empresa i Ocupació inaugurarà l’exposició a les 19:00h al Moll de Costa del Port de Tarragona, acompanyat per la directora del Programa Catalunya Emprèn, Núria Betriu, i el president del Port de Tarragona, Josep Andreu.
 
  • Després de Tarragona, la mostra s’exposarà a Barcelona (octubre), Girona (novembre) i Lleida (desembre).
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà demà a Tarragona l’exposició itinerant ‘Ahir, avui, demà. Catalunya Emprèn’, emmarcada dins les activitats de commemoració del Tricentenari. La mostra estarà ubicada a Tarragona fins al 31 d’agost, i després s’exposarà a Barcelona (octubre), Girona (novembre) i Lleida (desembre).
 
‘Ahir, avui, demà. Catalunya Emprèn’ fa un reconeixement al caràcter emprenedor que ha identificat el desenvolupament econòmic i social de Catalunya, mostrant la vitalitat de la societat catalana i plantejant la importància que tindrà l’emprenedoria per fer avançar el país.
 
Ho fa a través d’exemples d’emprenedors de tot el país, que posen de manifest la diversitat d’idees, sectors econòmics i realitats personals que representen els projectes que neixen a Catalunya. La mostra també s’emmarca dins la política industrial de la Generalitat, un dels objectius de la qual és l’impuls de l’emprenedoria.
 
La directora del Programa Catalunya Emprèn, Núria Betriu, i el comissari de l’exposició, Jordi Rodó, faran una visita guiada de l’exposició pels mitjans de comunicació a les 18:15h. A les 19:00h el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà la mostra, acompanyat per Betriu i el president del Port de Tarragona, Josep Andreu.

19:00|Inauguració de l'exposició "Ahir, avui, demà. Catalunya Emprèn".Port de Tarragona (Moll de Costa - Refugi 1)|Tarragona (Tarragonès)

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà l’exposició itinerant "Ahir, avui, demà. Catalunya Emprèn",que recorrerà el país fins al desembre. A les 18.15 hores, la directora del Programa Catalunya Emprèn, Núria Betriu, i el comissari de l’exposició, Jordi Rodó, faran una visita guiada de l’exposició pels mitjans de comunicació.