El secretari d'Empresa i Competitivitat, Pere Torres, participa demà a la sessió 'RIS3CAT i el rol del disseny en l'estratègia competitiva de Catalunya'

query_builder   21 juliol 2014 14:14

event_note Nota de premsa

El secretari d'Empresa i Competitivitat, Pere Torres, participa demà a la sessió 'RIS3CAT i el rol del disseny en l'estratègia competitiva de Catalunya'

 
El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, participarà demà dimarts, 22 de juliol a la sessió ‘RIS3CAT i el rol del disseny en l’estratègia competitiva de Catalunya’. Aquesta iniciativa —adreçada a empresaris i entitats del sector del disseny— té com a objectiu conèixer i debatre sobre l’estratègia d’especialització intel·ligent de Catalunya (RIS3CAT), el pla d’acció regional de transformació econòmica per al període 2014-2020, i el paper que hi juga el disseny con a facilitador del procés d’innovació.
 
La sessió també comptarà amb la participació del CEO de l’Oficina de Creixement Econòmic de l’Ajuntament de Barcelona, Josep Miquel Piqué, i de la directora general BCD Barcelona Centre de Disseny i presidenta de BEDA (Bureau of European Design Associations), Isabel Roig.
 
La sessió “RIS3CAT i el rol del disseny en l’estratègia competitiva de Catalunya” és el punt de partida per tal d’aprofitar les oportunitats que aquest pla ens pot reportar en termes de projectes estratègics de recerca, innovació i competitivitat.

Acreditacions: premsa@bcd.es / T. 93 218 28 22. Es prega confirmació d’assistència.

09:30|Sessió RIS3CAT.Edifici Disseny Hub Barcelona. Auditori (pl. de les Glòries Catalanes)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, participarà en la sessió "RIS3CAT i el rol del disseny en l’estratègia competitiva de Catalunya".