El conseller Homs i el vicepresident segon del Parlament presenten els actes de la Diada del Tricentenari

query_builder   27 agost 2014 16:26

event_note Nota de premsa

El conseller Homs i el vicepresident segon del Parlament presenten els actes de la Diada del Tricentenari

 
El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, i el vicepresident segon del Parlament, Lluís M. Corominas, presentaran els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya demà, a les 10.30 hores, a la Sala de conferències de premsa del Parlament.
 
Durant la roda de premsa es detallarà el programa d’actes organitzats pel Govern i el Parlament que, aquest any i amb motiu del 300 aniversari del 1714, presenta novetats respecte edicions anteriors. També es desvetllarà el cartell de la Diada 2014 i la identitat del seu autor.  
 

Els periodistes sense acreditació habitual al Parlament n’han de demanar una a premsa@parlament.cat. A la sol·licitud hi han d’indicar el nom i els cognoms, el número de DNI o passaport, el mitjà per al qual treballen i si és redactor, fotògraf, càmera o tècnic. El Parlament només tramitarà les peticions enviades des del correu corporatiu del mitjà. 

10:30|El conseller Homs i el vicepresident segon del Parlament presenten els actes de la Diada del Tricentenari.Sala de conferències de premsa del Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, i el vicepresident segon del Parlament, Lluís M. Corominas, presentaran els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya. Durant la roda de premsa es detallarà el programa d’actes organitzats pel Govern i el Parlament que, aquest any i amb motiu del 300 aniversari del 1714, presenta novetats respecte edicions anteriors. També es desvetllarà el cartell de la Diada 2014 i la identitat del seu autor.