El director general d'Universitats participa en l'última jornada de la Formula Student, que aplega uns 1.300 estudiants d'enginyeria d'arreu del món al Circuit de Montmeló

query_builder   29 agost 2014 11:02

event_note Nota de premsa

El director general d'Universitats participa en l'última jornada de la Formula Student, que aplega uns 1.300 estudiants d'enginyeria d'arreu del món al Circuit de Montmeló

El director general d’Universitats de la Generalitat de Catalunya, Lluís Jofre, visitarà diumenge 31 d’agost, a partir de les 12 hores, la Formula Student Spain 2014 que, des de dijous, aplega 1.300 estudiants d’enginyeria d’arreu del món al Circuit de Montmeló.
La Formula Student Spain és una competició organitzada per la Societat de Tècnics d’Automoció (STA), on els equips d’estudiants de les millors universitats d’enginyeria de tot el món competeixen en el disseny, desenvolupament, construcció i conducció d’un monoplaça de competició. La prova, que enguany comptarà amb 51 equips de 13 països (17 més que l’any 2013), permet que els universitaris intercanviïn coneixements i entrin en contacte amb les empreses d’automoció. Catalunya hi participa amb 2 equips de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), el de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) i el de l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona (EUETIB).
El director general d’Universitats visitarà els estands dels sponsors i els boxes dels equips participants, i adreçarà unes paraules als assistents. Durant el seu recorregut, Lluís Jofre estarà acompanyat pel director general d’Indústria de la Generalitat, Antoni Maria Grau; el president de Formula Student Spain, Francesc González; l’alcalde de Montmeló, Antoni Guil; el president del Circuit de Barcelona-Catalunya, Vicenç Aguilera, i el director general Applus+Idiada, Carles Grasas.
 
Nota: la visita es podrà seguir a través del compte de twitter @coneixementcat

12:00|El director general d'Universitats participa en l'última jornada de la Formula Student.Circuit de Montmeló (ctra. Granollers - Parets, Km 2)|Montmeló (Vallès Oriental)

El director general d’Universitats de la Generalitat de Catalunya, Lluís Jofre, visitarà la Formula Student Spain 2014 que, des de dijous, aplega 1.300 estudiants d’enginyeria d’arreu del món al Circuit de Montmeló.