El conseller Saura presidirà el proper dilluns la primera reunió del Consell de Seguretat de Catalunya

query_builder   8 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Saura presidirà el proper dilluns la primera reunió del Consell de Seguretat de Catalunya

Dilluns 11 de Febrer, a les 16.45hores, al departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació
 
 
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura,  presidirà el proper dilluns 11 de febrer, la primera reunió del Consell de Seguretat de Catalunya. La trobada suposarà la constitució del Consell que dilluns aplegarà ja en una mateixa taula als màxims representants del departament, les organitzacions sindicals més representatives, a les patronals, la CONFAVC, el Col·legi de Periodistes, entitats municipalistes i el Consell Nacional de les Dones, entre d’altres.
 
Aquesta experiència de participació és pionera a l’Estat espanyol i no es coneixen iniciatives similars, en l’àmbit de la seguretat, enlloc d’Europa. El Consell de Seguretat serà un òrgan consultiu i de participació de la ciutadania en el sistema de seguretat de Catalunya, on hi tindran representació les entitats amb més presència social i que es reunirà com a mínim dos cops l’any. Aquest Consell permetrà la creació de grups de treball i comissions d’estudi per tal de debatre els temes més importants, dins l’àmbit de la seguretat.
 
El conseller Saura atendrà els mitjans de comunicació a les 16.45 hores i posteriorment (17 hores), els gràfics podran prendre imatges de l’inici de la reunió.
 

16:45|.Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (c. Diputació, 355)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presidirà la primera reunió del Consell de Seguretat de Catalunya. Saura atendrà els mitjans de comunicació a les 16.45 hores i posteriorment (17 hores), els gràfics podran prendre imatges de l’inici de la reunió.