Presentació del programa de Barcelona com a ciutat convidada a la Beijing Design Week

query_builder   8 setembre 2014 14:29

event_note Nota de premsa

Presentació del programa de Barcelona com a ciutat convidada a la Beijing Design Week

El proper dimecres, 10 de setembre, es presentarà el programa amb què Barcelona participarà a la Beijing Design Week (BJDW) com a ciutat convidada. La presentació del programa es farà a les 12 hores a l'Ajuntament de Barcelona i hi intervindran l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el director de l’Institut Ramon Llull, Àlex Susanna, i el tinent d'alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana.
 
La BJDW, l’esdeveniment més important d’Àsia en matèria de disseny, arquitectura i urbanisme, tindrà lloc del 26 de setembre al 3 d’octubre. L’any passat va rebre prop de 5 milions de visitants i hi van participar més de 1.800 dissenyadors i institucions del disseny de tot el món. 
 
Aquest projecte és una iniciativa de l’Institut Ramon Llull, consorci format per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, que n’ha portat a terme la coordinació, i és fruit de la seva col·laboració amb l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), l’Àrea d’Economia, Empresa i Ocupació i l’Àrea d’Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona així com amb Barcelona Centre de Disseny (BCD), l’oficina ACCIÓ de la Generalitat a Beijing i altres institucions i empreses catalanes.

12:00|Presentació del programa de Barcelona com a ciutat convidada a la Beijing Design Week .Ajuntament de Barcelona (sala Lluís Companys)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, intervindrà a la presentació del programa de Barcelona com a ciutat convidada a la Beijing Design Week.