Presentació de les noves ofertes de destinacions turístiques de Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port

query_builder   16 setembre 2014 14:05

event_note Nota de premsa

Presentació de les noves ofertes de destinacions turístiques de Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port

El secretari d¿Infraestructures i Mobilitat, i president de Ports de la Generalitat, Ricard Font, presentarà demà dimecres, 17 de setembre, les noves ofertes de Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port, dues marques que promouen l¿activitat de creuers dels ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita, i les seves destinacions turístiques.
A l’acte també hi participarà l’alcaldessa de Palamós, Maria Teresa Ferrés; l’alcaldessa de Roses, Montserrat Mindan; i l’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Joan Martin Masdéu.  
 
L’acte tindrà lloc, a les 12.30 hores, al Recinte Gran Via de Fira de Barcelona (C. Botànica, 4.Pavelló MedCruise, MC30. Àrea comuna de MedCruise)
 
És necessari que els mitjans de comunicació que assisteixin a l’acte s’acreditin amb anterioritat al mostrador de premsa del Hall 8.
 

12:30|Presentació de les noves ofertes de destinacions turístiques de Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port.Recinte Gran Via Fira de Barcelona (c. Botànica, 4)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat i president de Ports de la Generalitat, Ricard Font, presentarà les noves ofertes de Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port, dues marques que promouen l’activitat de creuers dels ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita, i les seves destinacions turístiques.