El Conseller de Justícia participa en la presentació de la campanya de comunicació per posar en valor el visat dels col·legis professionals

query_builder   2 octubre 2014 11:35

event_note Nota de premsa

El Conseller de Justícia participa en la presentació de la campanya de comunicació per posar en valor el visat dels col·legis professionals

 
  • Germà Gordó, participarà demà, 3 d’octubre a les 12.00 h, en la roda de premsa que faran 23 col·legis de professions tècniques de l’arquitectura i l’enginyeria per reforçar el compromís del Govern en la defensa dels col·legis professionals
 
El conseller de Justícia, Germà Gordó, participarà demà, divendres 3 d’octubre, a les 12.00 h, en la roda de premsa que organitzen 23 col•legis de professions tècniques de l’arquitectura i l’enginyeria per presentar una campanya per a la posada en valor del visat dels col•legis professionals. En la roda de premsa, també hi participarà la vicepresidenta de la Comissió Sectorial d’Enginyeria, arquitectura i tècnica de l’Associació Intercol·legial  de Col·legis Professionals de Catalunya, Maria Rosa Remolà.
 
 
Durant la roda de premsa, que tindrà lloc a la Sala d’actes del col·legi d’aparelladors de Barcelona, es detallarà en què consisteix aquesta campanya de comunicació i es presentarà el manifest en defensa dels professionals col·legiats, al qual li donen suport 23 col·legis professionals i el mateix Departament de Justícia, que reforça així el compromís del Govern en la defensa dels col·legis professionals davant la reforma que planteja l’Estat.
 
Els mitjans que desitgin cobrir la roda de premsa hauran d’acreditar-se davant l’Oficina de Comunicació del Col.legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona en les següents adreces  de correu ccartanya@apabcn.cat, premsa@apabcn.cat o en el 93 393 37 10.

12:00|Campanya de comunicació per posar en valor el visat dels col·legis professionals.Sala d'actes del Col·legi d'Aparelladors de Barcelona (c. Bon Pastor, 5. 1a planta)|Barcelona (Barcelona)

El conseller de Justícia, Germà Gordó, participarà en la roda de premsa que organitzen 23 col·legis de professions tècniques de l’arquitectura i l’enginyeria per presentar una campanya per a la posada en valor del visat dels col·legis professionals. En la roda de premsa també hi participarà la vicepresidenta de la Comissió Sectorial d’Enginyeria, arquitectura i tècnica de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, Maria Rosa Remolà.