OCUPACIÓ

El Consell de Relacions Laborals organitza a Lleida la jornada Les relacions laborals i el sistema de negociació col·lectiva a Catalunya

query_builder   6 octubre 2014 11:00

event_note Nota de premsa

OCUPACIÓ

El Consell de Relacions Laborals organitza a Lleida la jornada Les relacions laborals i el sistema de negociació col·lectiva a Catalunya


  • La jornada començarà a les 09:30 hores a la Delegació del Govern a Lleida (c/ Lluís Companys, 1)
 
  • A les 11:30 hores, el secretari d’Empresa i Ocupació, Joan Aregio, atendrà els mitjans de comunicació
 
 
Demà, dimarts 7 d’octubre a les 09:30 hores, el Consell de Relacions Laborals (CRL) organitza a Lleida la jornada Les relacions laborals i el sistema de negociació col·lectiva a Catalunya. L’acte té per objectiu difondre els acords del Consell i en el marc d’aquesta trobada es presentarà la Guia per a la negociació de convenis col·lectius estatutaris i també s’exposaran les darreres recomanacions i acords consensuats pels agents socials més representatius de Catalunya. 
 
A les 09:30 hores, el secretari d’Ocupació i Relacions Laborals i vicepresident del CRL, Joan Aregio, el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, i director dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació, Octavi Miarnau, inauguraran l’acte.
 
A continuació, tindrà lloc la ponència “L’impacte de la reforma laboral a la negociació col·lectiva” a càrrec del doctor en Dret i professor del Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat Autònoma de Barcelona, Albert Pastor.
 
Tot seguit hi haurà la taula rodona de presentació dels acords adoptats en matèria de relacions laborals i negociació col·lectiva en el marc del Consell on intervindran el secretari d’Acció Sindical i Política Sectorial de CCOO, José Cachinero; el secretari de Política Sindicat d’UGT, Camil Ros; la tècnica del Departament de Relacions Laborals i Afers Socials de Foment del Treball, Yésica Aguilar; i la directora del Departament de Relacions Laborals de Pimec, Jana Callís.
 
En acabar la jornada, al voltant de les 11:30 hores, el secretari d’Empresa i Ocupació, Joan Aregio, atendrà els mitjans de comunicació.

09:30|El Consell de Relacions Laborals organitza a Lleida la jornada "Les relacions laborals i el sistema de negociació col·lectiva a Catalunya".Delegació del Govern a Lleida (c. Lluís Companys, 1)|Lleida (Segrià)

El secretari d’Ocupació i Relacions Laborals i vicepresident del Consell de Relacions Laborals, Joan Aregio; el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, i el director dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació, Octavi Miarnau, inauguraran la jornada "Les relacions laborals i el sistema de negociació col·lectiva a Catalunya". A les 11:30 hores, Aregio atendrà els mitjans de comunicació.