La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, inaugura la jornada de la Fundació Talita sobre discapacitat intel·lectual

query_builder   9 octubre 2014 16:21

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, inaugura la jornada de la Fundació Talita sobre discapacitat intel·lectual

 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà demà divendres la V Jornada Talita “La persona amb discapacitat intel·lectual: construcció de la seva identitat”,  que organitza la Fundació Talita. L’acte tindrà lloc a partir de les 17:30h al Palau Macaya. També hi assistirà la gerent de la Fundació Talita, Marta Rútia, i per part del Departament d'Ensenyament la directora general d’Educació Infantil i Primària, Carme Ortoll.
 
La fundació treballa per a la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual en diferents àmbits, ja sigui escolar, social o laboral. L’entitat dona suport i orientació als joves i infants amb aquestes discapacitats, acompanyant a les seves famílies i als professionals encarregats de la seva formació, amb un seguit d’eines com l’orientació pedagògica, logopedes, formació a professionals o projectes d’oci i temps lliure.
 
Les jornades tindran lloc demà i dissabte i durant els dos dies hi haurà ponències d’experts en els camps de la psicologia o la medicina. A més, també tindrà lloc una taula rodona amb joves amb discapacitat intel·lectual, i una altra de germans de nois amb aquesta discapacitat. La jornada està orientada tant a professionals del sector com a pares i mares de joves amb discapacitat intel·lectual.

17:30|Inauguració Jornada de la Fundació Talita sobre discapacitat intel·lectual.Palau Macaya (pg. de Sant Joan, 108)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà la jornada de la Fundació Talita sobre discapacitat intel·lectual.