El president Mas presidirà la signatura d'un acord de col·laboració entre la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona en matèria d'equipaments penitenciaris

query_builder   9 octubre 2014 20:10

event_note Nota de premsa

El president Mas presidirà la signatura d'un acord de col·laboració entre la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona en matèria d'equipaments penitenciaris

  • L’acte tindrà lloc demà, divendres, a les 12.30 hores, a la Sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat
  • L’alcalde Trias i els consellers Mas-Colell i Gordó rubricaran aquest protocol que, entre altres actuacions, contempla el tancament de la presó Model
El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà demà, divendres, l’acte de signatura del protocol de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona per a actuacions en matèria d’equipaments penitenciaris. L’acte se celebrarà a les 12.30 hores, a la Sala Torres Garcia de Palau.
 
L’acord serà signat per l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i, per part de la Generalitat, pels consellers d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i de Justícia, Germà Gordó. En el decurs de l’acte hi hauran parlaments de l’alcalde i del president Mas.
 
El protocol que serà rubricat demà té com a objectiu la transformació del mapa de Centres penitenciaris de Barcelona, i contempla, entre altres actuacions, el tancament progressiu del Centre Penitenciari d’Homes de Barcelona (l’antiga presó Model), i el Centre Obert Barcelona 2 a Trinitat Vella, amb el trasllat dels interns a uns nous centres .

12:30|El president Mas presideix la signatura d'un acord de col·laboració entre la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona en matèria d'equipaments penitenciaris.Palau de la Generalitat. Sala Torres Garcia (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l’acte de signatura del protocol de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona per a actuacions en matèria d’equipaments penitenciaris. L’acord serà signat per l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i, per part de la Generalitat, pels consellers d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i de Justícia, Germà Gordó. En el decurs de l’acte hi hauran parlaments de l’alcalde i del president Mas.