CORRECCIÓ DE LLOC: Signatura del Conveni de col·laboració entre Cultura i la Fundació Albert Tomàs i Bassols per a la recerca i posada en valor de Santa Creu de Rodes.

query_builder   10 octubre 2014 13:36

event_note Nota de premsa

CORRECCIÓ DE LLOC: Signatura del Conveni de col·laboració entre Cultura i la Fundació Albert Tomàs i Bassols per a la recerca i posada en valor de Santa Creu de Rodes.

El Departament de Cultura, a través de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, i la Fundació Albert Tomàs i Bassols signaran demà dimarts, 14 d'octubre, un conveni de col·laboració per a la recerca i la posada en valor del poble de Santa Creu de Rodes, un punt clau del conjunt monumental de Sant Pere de Rodes.
 
L'acte començarà a les 12 hores amb una visita al jaciment i tot seguit es farà la signatura pública del conveni a l'església de Santa Helena, a Santa Creu de Rodes. Intervindran el director general d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Joan Pluma, i el president de la Fundació, Albert Tomàs i Bassols. Després de la signatura es farà una visita al jaciment.
 
El poble de Santa Creu, juntament amb l’església de Santa Helena i el monestir de Sant Pere, formen el conjunt monumental de Sant Pere de Rodes, un exemple únic a Catalunya per conèixer les estructures dels poblaments medievals i les societats feudals.
 
 

12:00|Signatura de conveni de col·laboració per a la recerca i posada en valor del poble de Santa Creu de Rodes.Església de Santa Helena, Santa Creu de Rodes. Conjunt Monumental de Sant Pere de Rodes |Port de la Selva (Alt Empordà)

El director general d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Joan Pluma, i el president de la Fundació Albert Tomàs i Bassols, signaran l’acord de col·laboració per a la recerca i posada en valor del poble de Santa Creu de Rodes.