Activitat parlamentària del conseller Felip Puig en el Ple del Parlament del 15 i 16 d'octubre

query_builder   14 octubre 2014 16:35

event_note Nota de premsa

Activitat parlamentària del conseller Felip Puig en el Ple del Parlament del 15 i 16 d'octubre

En la sessió de control al Ple del Parlament, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, respondrà demà dimecres al matí cinc preguntes orals.
 
A proposta del grup parlamentari de CiU, el conseller valorarà el nivell d’internacionalització de les empreses catalanes. En matèria d’energia, el conseller respondrà dues preguntes del grup d’ERC, referents al capteniment del Govern en relació a la pobresa energètica, per un costat, i a les accions que es pensen emprendre davant el tancament del magatzem de gas Castor i la consegüent indemnització a l’empresa promotora.  A petició del grup Mixt, el conseller respondrà sobre l’acció del Govern en la mediació i resolució del conflicte generat per l’empresa Panrico. I a proposta del PP, sobre el projecte BCN World. (Les preguntes orals se substanciaran a partir de les 10:00 hores).
 
El conseller Felip Puig completarà l’activitat parlamentària, en la sessió del matí de dijous 16 d’octubre, amb la intervenció en una interpel·lació de CIU al Govern sobre els factors que incideixen en el preu de la factura de la llum.

10:00|El conseller Puig respon a cinc preguntes orals al Ple del Parlament.Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, respondrà al matí a cinc preguntes orals. A proposta del grup parlamentari de CiU, el conseller valorarà el nivell d’internacionalització de les empreses catalanes. En matèria d’energia, el conseller respondrà a dues preguntes del grup d’ERC referents al capteniment del Govern en relació a la pobresa energètica, per un costat, i a les accions que es pensen emprendre davant el tancament del magatzem de gas Castor i la consegüent indemnització a l’empresa promotora.  A petició del grup Mixt, el conseller respondrà sobre l’acció del Govern en la mediació i resolució del conflicte generat per l’empresa Panrico. I a proposta del PP, sobre el projecte BCN World.