El conseller Vila participa a l'acte d'inauguració del curs acadèmic de la Universitat de Vic

query_builder   16 octubre 2014 13:49

event_note Nota de premsa

El conseller Vila participa a l'acte d'inauguració del curs acadèmic de la Universitat de Vic

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, participarà demà divendres, 17 d’octubre, a l’acte d’inauguració del curs acadèmic de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic- UCC)
A l’acte també hi participarà el rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña i l’alcalde de Vic i president de la Fundació Universitària Balmes, Josep Maria Vila d’Abadal.
 
L’acte tindrà lloc, a les 12.30 hores, a l’Aula Magna del Campus de Torres dels Frares de la Universitat de Vic (C.Laura, 12). La lliçó inaugural del curs anirà  a càrrec del Doctor Lluís Benejam, professor de l’Escola Politècnica Superior
 
A les 14.30 hores, el conseller participarà a un dinar col·loqui organitzat pel Consell Empresarial d’Osona, sota el títol Reptes de futur en infraestructures, comunicació i medi ambient.
 
Posteriorment, a les 17.30 hores, el conseller Vila es reunirà amb alcaldes d'Osona.

12:30|El conseller Vila participa en la inauguració del curs acadèmic de la Universitat de Vic.Aula Magna del Campus de Torres dels Frares de la Universitat de Vic (c. de la Laura, 12)|Vic (Osona)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, participarà en l’acte d’inauguració del curs acadèmic de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic- UCC). També hi assistiran el secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà, i el director general de Joventut, Toni Reig. Posteriorment, el conseller participarà en un dinar col·loqui organitzat pel Consell Empresarial d’Osona i es reunirà amb alcaldes d’Osona. L'acompanyarà el delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau.