La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, inaugura l'escola Rocalba de Sant Feliu de Pallerols

query_builder   17 octubre 2014 15:48

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, inaugura l'escola Rocalba de Sant Feliu de Pallerols

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà diumenge l’escola Rocalba de Sant Feliu de Pallerols, conjuntament amb l’alcalde del municipi, Joan Casas. L’acte d’inauguració tindrà lloc a partir de les 10:30 del matí. Acompanyaran a la consellera el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús; el director general de Centres Públics del Departament d'Ensenyament, Antoni Llobet; i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, Albert Bayot.
 
La consellera descobrirà una placa commemorativa de les obres de remodelació i ampliació del centre, i posteriorment en visitarà les instal·lacions. Després dels parlaments oficials, hi haurà una interpretació musical a càrrec de l’alumnat de l’escola.
 
L’escola Rocalba és un centre d’una línia amb una matrícula de 147 alumnes. L’actuació ha consistit en una ampliació de 1.577 metres quadrats i una adequació de 1.021 metres quadrats. Les obres es van acabar el mes d’agost i l’alumnat i professorat va poder ocupar el nou centre a partir de l’1 de setembre.
 
L’ampliació ha permès disposar al centre de 3 aules d’infantil, psicomotricitat, aula de petits grups, aula de tutoria, gimnàs i vestidors, sala de professors, 3 aules de primària i aula de plàstica. Pel que fa a l’adequació, s’han millorat 3 aules de primària, l’aula d’informàtica, de música, l’aula de petits grups, la cuina-menjador, la zona d’administració i la biblioteca.
 
Pel que fa al seu projecte educatiu, entre d’altres, destaca la tasca que duen a terme amb el casal de gent gran i el centre de dia. Amb la gent gran del casal treballen conjuntament l’hort de l’escola i també ho fan per Sant Jordi organitzant els Jocs Florals.
 
 

10:30|Rigau inaugura les obres de reforma i ampliació de l'escola Rocalba.Escola Rocalba (c. dels Valls, 2)|Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa)

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà l'escola Rocalba de Sant Feliu de Pallerols. L'acompanyarà el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.