El president Mas encapçala demà la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

query_builder   23 octubre 2014 17:29

event_note Nota de premsa

El president Mas encapçala demà la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà demà la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, que tindrà lloc a les 12 del migdia, a la sala Auditori del Parlament de Catalunya. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici.
 
A més del president, en la reunió hi prendran part la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; el coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, i representants dels partits polítics i de les més de 50 d’entitats civils, cíviques, ciutadanes, culturals, econòmiques, sindicals, empresarials i del món local que integren aquest grup de treball.
 
Per part de la Generalitat, també hi participaran la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, i el conseller de la Presidència, Francesc Homs.
 
El Pacte Nacional pel Dret a Decidir es va constituir el mes de juny de l’any 2013. L’última reunió d’aquest grup de treball es va celebrar el 18 de juliol passat.
 
 
Acreditacions: Els representants dels mitjans de comunicació sense acreditació habitual al Parlament n’han de demanar una a premsa@parlament.cat A la sol·licitud hi han de fer constar el nom i els cognoms, el número de DNI o passaport, el mitjà per al qual treballen i si són redactors, fotògrafs, càmeres o personal tècnic. El Parlament només tramitarà les peticions enviades des del correu corporatiu del mitjà que arribin abans de les abans de les 19.00 hores d’avui dijous, 23 d’octubre.
 
Pel que fa a les unitats mòbils, s’han de facilitar les dades dels vehicles que cal acreditar també abans d’avui, dijous, 23 d’octubre, a les 19.00 hores. N’hauran de fer constar la matrícula, el model, el color i les mides aproximades en un correu a premsa@parlament.cat.

12:00|El president Mas encapçala la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir.Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. També hi participaran la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; el coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, i representants dels partits polítics i de les més de 50 d’entitats que integren aquest grup de treball. Per part de la Generalitat, a més del president, hi assistiran la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, i el conseller de la Presidència, Francesc Homs. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran enregistrar imatges a l’inici.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir aquest acte s'han d'haver acreditat prèviament al gabinet de premsa del Parlament.