Aquesta tarda es reunirà el Grup de Treball de la Subcomissió d'Infraestructures i Equipaments

query_builder   12 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Aquesta tarda es reunirà el Grup de Treball de la Subcomissió d'Infraestructures i Equipaments

  • El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i Secretari d’Estat de Corporació Territorial del Ministeri d’Administracions Públiques, Fernando Puig de la Bellacasa, presidiran avui el Grup de Treball de la Subcomissió d’Infraestructures i Equipaments
  • La Subcomissió, adscrita a la Comissió Bilateral, va celebrar la reunió constitutiva el 8 de gener passat
La reunió del Grup de Treball de la Subcomissió d’Infraestructures i Equipaments adscrita a la Comissió Bilateral Estat-Generalitat tindrà lloc a Madrid aquesta tarda. Aquesta segona trobada després de la reunió constitutiva del dia 8 de gener serà presidida pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i el Secretari d’Estat de Corporació Territorial del Ministeri d’Administracions Públiques, Fernando Puig de la Bellacasa.
 
Per part de la Generalitat, també hi participaran, entre altres, el secretari general de Medi Ambient i Habitatge, Eduard Pallejà;  el secretari d’Indústria i Empresa del departament d’Innovació Universitats i Empresa, Antoni Soy; el secretari general d’Economia i Finances, Martí Carnicer; la secretaria general de Politica Territorial i Obres Públiques, Carmina Llumà; i el secretari general d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Xavier Castella.
 
La reunió tindrà lloc a les 18.00 hores al Ministeri d’Administracions Públiques (Passeig de la Castellana, 3. Madrid).
 
Es podran prendre imatges a l’inici de la trobada. I al finalitzar la reunió hi haurà una compareixença conjunta davant dels mitjans de comunicació del conseller Joaquim Nadal i del secretari d’Estat Fernando Puig de la Bellacasa.

18:00|.Passeig de la Castellana, 3. | ()

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i Secretari d’Estat de Corporació Territorial del Ministeri d’Administracions Públiques, Fernando Puig de la Bellacasa, presidiran avui el Grup de Treball de la Subcomissió d’Infraestructures i Equipaments.