OCUPACIÓ

El conseller Puig clou la primera edició del programa aracoop de foment de l'economia social i cooperativa

query_builder   27 octubre 2014 12:00

event_note Nota de premsa

OCUPACIÓ

El conseller Puig clou la primera edició del programa aracoop de foment de l'economia social i cooperativa

 

  • L’acte començarà a les 18:00 hores i tindrà lloc a El Born Centre Cultural (Pl. Comercial, 12)
 
  • Prèviament, a les 16:00 hores, el director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, Xavier López, i el president de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, Perfecto Alonso, presentaran el balanç del programa a la seu de la Secretaria d’Ocupació i Relacions Laborals (C/ Sepúlveda, 148 – 150)
 
 
Demà, dimarts 28 d’octubre, a les 18:00 hores, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, clourà la primera edició del programa aracoop de foment de l’economia social i cooperativa. L’acte tindrà lloc a El Born Centre Cultural (Pl. Comercial, 12).
 
Aquest és un programa marc de cooperació públic-privat, promogut pel Departament d’Empresa i Ocupació en el context de Catalunya Emprèn, amb la participació de la Confederació i les federacions de cooperatives i la col·laboració de 80 entitats i institucions — 34 entitats locals, 4 diputacions, 11 universitats i escoles de negoci, 4 institucions financeres, 7 associacions i fundacions, 20 Cambres de Comerç, col·legis i associacions professionals—.
 
L’acte es desenvolupa com una obra de teatre on es recrea un programa de televisió que vol aconseguir molta audiència per donar visibilitat a l’economia social i cooperativa.  
 
Prèviament, a les 16:00 hores, el director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, Xavier López, i el president de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, Perfecto Alonso, presentaran el balanç del programa a la seu de la Secretaria d’Ocupació i Relacions Laborals (C/ Sepúlveda, 148 – 150).

18:00|1a edició del programa aracoop de foment de l'economia social i cooperativa .El Born Centre Cultural (pl. Comercial, 12) |Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, clourà la primera edició del programa aracoop de foment de l’economia social i cooperativa.  Prèviament, a les 16.00 hores, el director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, Xavier López, i el president de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, Perfecto Alonso, presentaran el balanç del programa a la seu de la Secretaria d’Ocupació i Relacions Laborals (c. Sepúlveda, 148).