El conseller Vila visita la Cerdanya

query_builder   4 novembre 2014 14:18

event_note Nota de premsa

El conseller Vila visita la Cerdanya

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, visitarà demà dimecres, 5 de novembre, el Consell Comarcal de la Cerdanya on es reunirà amb el Consell d’alcades i posteriorment presidirà la reunió del Consell Rector de l’IDAPA.
A les 11.45 hores, el conseller visitarà el Consell Comarcal de la Cerdanya (Pl. del Rec, 5. Puigcerdà), on es reunirà amb el Consell d’alcaldes.
 
Abans de l’inici del Consell, el conseller atendrà els mitjans de comunicació. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de la reunió.
 
A les 16.00 hores, el conseller presidirà la reunió del Consell Rector de l'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA) al Consell Comarcal de la Cerdanya (Pl. del Rec, 5. Puigcerdà)
 
Posteriorment, el conseller es reunirà amb representants dels consells comarcals de muntanya i els alcaldes de les capitals d’aquestes comarques per exposar  les conclusions del grup de treball sobre la Llei d’alta muntanya.

11:45|El conseller Vila visita la Cerdanya.Consell Comarcal de la Cerdanya (pl. del Rec, 5)|Puigcerdà (Cerdanya)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, visitarà el Consell Comarcal de la Cerdanya, on es reunirà amb el Consell d’Alcaldes i posteriorment presidirà la reunió del Consell Rector de l’IDAPA.