Inauguració del Centre de Salut Isabel Roig Casernes de Sant Andreu

query_builder   5 novembre 2014 11:46

event_note Nota de premsa

Inauguració del Centre de Salut Isabel Roig Casernes de Sant Andreu

Demà 6 de novembre, a les 10 h, es farà la inauguració oficial del Centre de Salut Isabel Roig Casernes de Sant Andreu (Fernando Pessoa, 47-51). L’acte comptarà amb la presència del conseller de Salut, Boi Ruiz, i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias.
 
El Centre de Salut Isabel Roig Casernes de Sant Andreu és un equipament de 19.035 m2 que concentra diferents tipologies de serveis en un sol edifici: atenció primària, atenció urgent, atenció pediàtrica integral, salut mental i hospitalització sociosanitària. La seva posada en funcionament s’ha realitzat de manera progressiva, la última fase ha comportat l’obertura d’un hospital sociosanitari de 235 llits que va entrar en funcionament el 15 de setembre del 2014 .
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Acte d’inauguració del Centre de Salut Isabel Roig Casernes de Sant Andreu
DIA:
Dijous, 6 de novembre
HORA:
09.50 hores
LLOC:
Fernando Pessoa, 47-51
08030 Barcelona

09:50|Inauguració CAP Casernes Sant Andreu.Centre de Salut Isabel Roig Casernes de Sant Andreu (c. Fernando Pessoa, 47-51)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Boi Ruiz, i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, assistiran a l'acte d'inauguració del CAP Casernes Sant Andreu. També hi assistirà el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea.