La pel·lícula "Born" de Claudio Zulian recrea la Barcelona anterior a 1714

query_builder   11 novembre 2014 13:42

event_note Nota de premsa

La pel·lícula "Born" de Claudio Zulian recrea la Barcelona anterior a 1714

BORN pel·lícula
BORN pel·lícula
Dimecres 11 de novembre, a les 19 hores, tindrà lloc al Centre Cultural Blanquerna (www.ccblanquerna.cat c/ Alcalá, 44 Madrid) un col·loqui a l’entorn de la pel·lícula “Born”, de Claudio Zulian, que s’estrenarà a Catalunya el proper 21 de novembre i a Madrid (al cinema Artistic Metropol) el 28 d’aquest mes.
 
En aquesta taula intervindran juntament amb el director del film: Santiago Olmo, crític d'art i comissari d'exposicions; Jonay Armas, llicenciat en Economia que treballa com a pianista i compositor per a cinema i publicitat i col·labora habitualment amb la revista Caimán, Cuadernos de cine.
 
Claudio Zulian, realitzador de cinema i documentals va rebre, l’any 2010, el premi Ciutat de Barcelona i el Nacional de Cultura de Cinema pel seu documental A través del Carmel. “Born” és el seu tercer llargmetratge.
 
Aquesta pel·lícula està lliurement inspirada en el llibre La ciutat del Born, de l'historiador Albert Garcia Espuche sobre la Barcelona del segle XVIII.
 
En aquesta ficció es recrea la Barcelona dels anys anteriors a 1714 i té com a protagonistes els veïns del barri que ocupava exactament el jaciment del vell mercat. 
 
Els actors Marc Martínez, Vicky Luengo, Josep Julien i Mercè Arànega són els protagonistes del film.
Més informació a: http://bornfilm.org

19:00|Col·loqui a l'entorn de l'estrena de la pel·lícula "Born".Delegació Govern a Madrid. Centre Cultural Blanquerna (c. Alcalá, 44)|Madrid (Comunitat de Madrid)

El delegat del Govern a Madrid, Josep Maria Bosch, assistirà al col·loqui amb motiu de la propera estrena a Madrid de la pel·lícula Born, de Claudio Zulian.