La Generalitat dóna suport a ACRA en la selecció i contractació de persones aturades per a recursos assistencials

query_builder   21 novembre 2014 11:00

event_note Nota de premsa

La Generalitat dóna suport a ACRA en la selecció i contractació de persones aturades per a recursos assistencials

  • Demà, dilluns 24, a les 12:00 hores, a la Residència Sant Gervasi Parc de Barcelona, els departaments d’Empresa i Ocupació i el de Benestar Social i Família signaran un conveni de col·laboració amb l’Associació Catalana de Recursos Assistencials
Demà dilluns, 24 de novembre, a les 12:00 hores, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i la presidenta de l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), M. Cinta Pascual Montañés, signaran un conveni amb la finalitat de col·laborar en el procés de selecció i contractació de persones en atur per treballar en les empreses i entitats associades a ACRA.
 
ACRA és una organització empresarial sense ànim de lucre, fundada l’any 1989, que agrupa entitats de recursos assistencials (teleassistència domiciliària, centres de dia, llars residencials, residències assistides, pisos tutelats i centres sociosanitaris) per a gent gran a tot Catalunya.
 
L’acte de signatura es portarà a terme a la Residència Sant Gervasi Parc de Barcelona.

12:00|Els consellers Puig i Munté signen un acord amb l'Associació Catalana de Recursos Assistencials per contractar aturats.Residència Sant Gervasi Parc (c. Teodora Lamadrid, 7-15) |Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Ocupació Felip Puig; la consellera de Benestar i Família, Neus Munté, i la presidenta de l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), Maria Cinta Pascual Montañés, signaran un conveni per col·laborar en el procés de selecció i contractació de persones en atur per treballar en les empreses i entitats associades a l’entitat.