La presidenta del Parlament de Catalunya rep La Grossa de Cap d'Any

query_builder   21 novembre 2014 11:53

event_note Nota de premsa

La presidenta del Parlament de Catalunya rep La Grossa de Cap d'Any

El proper dilluns, 24 de novembre, a dos quarts de dues del migdia, la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, rebrà la Grossa de Cap d’Any, com ja va fer l’any passat el President de la Generalitat. La presidenta de la Cambra catalana saludarà la icona del sorteig extraordinari de Loteria de Catalunya a la planta baixa del Parlament, just davant de l’escalinata. Els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges.
 
Posteriorment, Núria De Gispert es reunirà al despatx d’audiències amb la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, la Secretària d’Hisenda, Georgina Arderiu, la directora general de Tributs i Joc, Elsa Artadi, i la directora de Loteria de Catalunya, Rosa Batalla. Els mitjans també podran prendre imatges de l’inici de la reunió i, un cop finalitzada, la directora general de Tributs i Jocs els atendrà.
 
NOTA: Els mitjans sense acreditació habitual al Parlament n’han de demanar una a premsa@parlament.cat. A la sol·licitud hi han de fer constar el nom i els cognoms, el número de DNI o passaport i el mitjà per al qual treballen. El Parlament només tramitarà les peticions enviades dels del correu corporatiu del mitjà.