Baixada de comportes de la presa de Sant Martí de Tous després de 20 anys aturada

query_builder   27 novembre 2014 13:23

event_note Nota de premsa

Baixada de comportes de la presa de Sant Martí de Tous després de 20 anys aturada

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat pel director general de Desenvolupament Rural, Jordi Sala, i l’alcalde de Sant Martí de Tous, David Alquézar, durà a terme la baixada simbòlica de comportes de la presa de Sant Martí de Tous per tal d’iniciar l’emplenament de l’embassament, inutilitzat per problemes tècnics des de la seva construcció fa 20 anys.
 
L’acte, que tindrà lloc divendres, 28 de novembre, començarà a les 09.30 hores, amb una explicació dels plafons a càrrec del director del Servei d’Explotació de la Presa, Ferran Aparicio Ibáñez, a l’Ajuntament de Sant Martí de Tous (Escoles, 12). Posteriorment, la comitiva es traslladarà fins a la presa, on es procedirà a la baixada les comportes i el conseller atendrà la premsa.
 
 

09:30|Baixada de comportes del pantà de Sant Martí de Tous.Ajuntament de Sant Martí de Tous (c. Escoles, 12)|Sant Martí de Tous (Anoia-Penedès)

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, presidirà la baixada de comportes del pantà de Sant Martí de Tous.