El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, presenta el pressupost de les administracions públiques a Catalunya per al 2015

query_builder   3 desembre 2014 19:08

event_note Nota de premsa

El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, presenta el pressupost de les administracions públiques a Catalunya per al 2015

Aquest dijous dia 4 de desembre, a les 10.30h, el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, oferirà una roda de premsa per presentar el pressupost consolidat de les administracions públiques a Catalunya per al 2015.
 
El conseller estarà acompanyat pel secretari general del Departament d’Economia i Coneixement, Albert Carreras, i pel director general d’Anàlisi i Seguiment de les Finances Públiques, Ivan Planas.
 
Us fem notar que la roda de premsa se celebrarà a l’edifici de Gran Via de les Corts Catalanes, 639, i no a la seu central del departament.

10:30|Mas-Colell presenta el pressupost de les administracions públiques a Catalunya per al 2015.Departament d'Economia i Coneixement (Gran Via de les Corts Catalanes, 639)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, oferirà una roda de premsa per presentar el pressupost consolidat de les administracions públiques a Catalunya per al 2015. El conseller estarà acompanyat pel secretari general del Departament d’Economia i Coneixement, Albert Carreras, i pel director general d’Anàlisi i Seguiment de les Finances Públiques, Ivan Planas.