El conseller de Justícia presenta el llibre La defensa de les constitucions de Catalunya. Tribunal de Contrafaccions

query_builder   9 desembre 2014 14:06

event_note Nota de premsa

El conseller de Justícia presenta el llibre La defensa de les constitucions de Catalunya. Tribunal de Contrafaccions

El conseller de Justícia, Germà Gordó, presidirà demà, 10 de desembre, a les 19.00 hores, l’acte de presentació del llibre La defensa de les constitucions de Catalunya. Tribunal de Contrafaccions, que tindrà lloc al Palau de la Generalitat i que s’emmarca en la commemoració del Tricentenari
El conseller de Justícia, Germà Gordó, presidirà demà, dimecres 10 de desembre, a les 19.00 hores, l’acte de presentació del llibre La defensa de les constitucions de Catalunya. L’acte, que s’emmarca en la commemoració del Tricentenari, tindrà lloc al Palau de la Generalitat i comptarà també amb la participació del comissari de la commemoració del Tricentenari, Miquel Calçada; el director de la Comissió de Codificació de Catalunya, Carles Ollé, i els autors del llibre: la professora emèrita d'història moderna de la Universitat de Barcelona, Eva Serra, i el professor d’història del dret de la Universitat Pompeu Fabra, Josep Capdeferro. A més, també hi participarà el director general de Dret i d’Entitats Jurídiques, Santiago Ballester, entre altres autoritats.

19:00|Presentació del llibre 'La defensa de les constitucions de Catalunya. Tribunal de Contrafaccions'.Palau de la Generalitat (c. Sant Honorat, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El conseller de Justícia, Germà Gordó, presentarà el llibre La defensa de les Constitucions de Catalunya. El tribunal de contrafaccions (1702-1713).