OCUPACIÓ

El secretari d'Ocupació i Relacions Laborals intervé en una jornada de Pimec Tarragona sobre ocupació, formació i qualificació professional

query_builder   11 desembre 2014 11:00

event_note Nota de premsa

OCUPACIÓ

El secretari d'Ocupació i Relacions Laborals intervé en una jornada de Pimec Tarragona sobre ocupació, formació i qualificació professional


  • Participa, a les 12:00, en una taula rodona titulada ‘Noves oportunitats per a l’ocupació, la formació i la qualificació professional’
 
  • En el programa de l’acte també hi figuren la directora del SOC, Olga Campmany, i el president del Consell Català d’FP, Xavier Casares
 
  • Aregio atendrà als mitjans de comunicació cap a les 11:30 a la seu de Pimec, on se celebra la jornada (Av. Marquès de Montoliu, 3)
 
 
Demà divendres 12 de desembre, a les 12:00 hores, el secretari d’Ocupació i Relacions Laborals, Joan Aregio, participa en la jornada “Noves oportunitats per a l’ocupació, la formació i la qualificació professional’, organitzada per Pimec Tarragona a la seva seu (Avinguda Marquès de Montoliu, 3). Aregio, en concret, intervé en una taula de debat acompanyat, entre d’altres, del president del Consell Català de Formació Professional, Xavier Casares.
 
Abans de la seva intervenció, cap a les 11:30, el secretari d’Ocupació i Relacions Laborals atendrà als mitjans de comunicació.
 
En el marc d’aquest acte, a més, la directora del Servei d’Ocupació de Catalunya, Olga Campmany, pronunciarà cap a les 10:15 una ponència sobre l’estratègia de Garantia Juvenil 2014-2020.
 

11:30|Jornada sobre ocupació, formació i qualificació professional.Seu Pimec Tarragona (av. Marquès de Montoliu, 3)|Tarragona (Tarragonès)

El secretari d'Ocupació i Relacions Laborals intervindrà en una jornada de Pimec Tarragona sobre ocupació, formació i qualificació professional.