El conseller Castells signa un conveni amb les principals organitzacions empresarials de Catalunya per treballar conjuntament en les polítiques de consum

query_builder   12 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Castells signa un conveni amb les principals organitzacions empresarials de Catalunya per treballar conjuntament en les polítiques de consum

Convocatòria mitjans
El conseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castells, signarà demà dimecres, 13 de febrer, un conveni de col·laboració amb les principals organitzacions empresarials de Catalunya. L’objectiu de l’acord és fomentar actuacions en matèria de consum i millorar la transparència del mercat de cara a garantir els drets i els interessos de les persones consumidores.
 
El conveni serà rubricat pel president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, Miquel Valls; el president de Foment del Treball, Joan Rosell; i el president de Pimec, Josep González. L’acte tindrà lloc a la seu del Departament d’Economia i Finances.
 
La signatura de demà respon al compromís adquirit pel conseller amb les organitzacions empresarials, en una primera trobada que van mantenir el mes de juny passat per concertar polítiques de consum que impliquin la complicitat tant dels consumidors com dels empresaris.

11:30|.Departament d'Economia i Finances (Rbla. Catalunya, 19-21) |Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, signarà un conveni de col·laboració amb el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, Miquel Valls; el president de Foment del Treball, Joan Rosell; i el president de Pimec, Josep González, amb l'objectiu de fomentar actuacions en matèria de consum i millorar la transparència del mercat de cara a garantir els drets i els interessos de les persones consumidores.