La consellera Carme Capdevila presideix una trobada amb 154 delegades i delegats del Congrés Nacional de la Gent Gran

query_builder   13 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila presideix una trobada amb 154 delegades i delegats del Congrés Nacional de la Gent Gran

L'acte s'emmarca dins de les trobades postcongressuals que organitza regularment la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà aquest proper dijous 14 de febrer, l’acte post 5è Congrés Nacional de la Gent Gran de la ciutat de Barcelona. La consellera estarà acompanyada per la secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, així com pel vicepresident segon del Consell de la Gent Gran de Catalunya, Josep M. Bosch.
 
A la trobada, es preveu l’assistència de 154 delegades i delegats del 5è Congrés Nacional de la Gent Gran de Barcelona, a més dels vocals del Consell de la Gent Gran de Catalunya. Aquest és el desè acte postcongressual que es celebra arreu del territori.
 
Durant l’acte s’analitzarà l’evolució i el compliment dels diversos punts inclosos en el Manifest elaborat en el 5è Congrés, que es va celebrar a Barcelona entre el 4 i el 6 d’octubre de 2006 i, es presentaran diverses ponències relacionades amb temes com els drets i deures de les persones grans o l’envelliment digne, entre d’altres.

10:00|.Casa del Mar. (c d'Albareda, 1-13)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila,  assistirà a l' Acte Post 5è Congrés Nacional de la Gent Gran. L'acompanyarà  la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta.