El conseller Llena visita la comarca del Solsonès

query_builder   13 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Llena visita la comarca del Solsonès

El titular del DAR visitarà l'ajuntament, la nova seu del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, el Centre de Desenvolupament Rural Integral de Catalunya, el consistori de Lladurs i les obres d'un camí d'aquest municipi
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, visitarà demà, la comarca del Solsonès.
 
En el decurs de la visita, Llena arribarà a les 10:30 hores a l’ajuntament de Solsona, des d’on, a les 11:00 hores, es desplaçarà a la nova seu del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya per visitar les obres de les noves instal·lacions, i d’aquí al Centre de Desenvolupament Rural Integral de Catalunya (CEDRICAT), on visitarà les instal·lacions i l’exposició dels plànols i de la maqueta del nou edifici del Centre Tecnològic Forestal, i mantindrà diverses reunions amb els responsables d’ambdós centres.
 
En el decurs d’aquesta visita, al voltant de les 12:00 hores, aproximadament, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.
 
Posteriorment, a partir de els 12:45, el titular del DAR es traslladarà a l’ajuntament de Lladurs, on mantindrà una breu trobada amb els membres del consistori i alcaldes de la comarca, i que serà el punt de trobada per visitar les obres del camí de Lladurs.
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Visita al Solsonès
DIA:
Dijous, 14 de febrer de 2008
HORA:
12:00 hores: Atenció als mitjans de comunicació.
LLOC:
Centre de Desenvolupament Rural Integral de Catalunya
Carretera de Coll de Jou, quilòmetre 2
Solsona
HORA:
12:45 hores: Punt de trobada per visitar el camí de Lladurs.
LLOC:
Ajuntament de Lladurs
Carretera de Sant Llorenç, quilòmetre 75
Lladurs
 
 
13 de gener de 2008

12:00|.CEDRICAT (carretera de Coll de Jou, quilòmetre 2)|Solsona (El Solsonès)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, visitarà la comarca del Solsonès. En el decurs de la jornada, el conseller visitarà l’ajuntament de Solsona, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i el Centre de Desenvolupament Rural Integral de Catalunya (CEDRICAT), on atendrà els mitjans a les 12.00. També visitarà l’ajuntament de Lladurs (12.45), on mantindrà una breu trobada amb els membres del consistori i alcaldes de la comarca.