El conseller Llena i el president de SEIASA signen demà un conveni per a la construcció d'una nova xarxa de reg a Tremp

query_builder   13 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Llena i el president de SEIASA signen demà un conveni per a la construcció d'una nova xarxa de reg a Tremp

La infraestructura permetrà una millor gestió i major sostenibilitat
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, i el president de SEIASA, Joaquim Molinos, signaran demà dijous, a les 17:30 hores, un conveni de col·laboració entre el DAR, SEISASA del Nordeste i la Comunitat de Regants de la Conca de Tremp. Entre els assistents, també hi haurà el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a l’Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit, i el director dels serveis territorials del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Escales.
 
El conveni permetrà impulsar la construcció d’una nova xarxa de reg amb canonades a pressió per subministrar aigua als regants a peu de finca, fet que permetrà una millor gestió i major sostenibilitat.
 
En acabar la signatura del conveni, s’atendrà als mitjans de comunicació.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Signatura d’un conveni de col·laboració entre el DAR, Seiasa del Nordeste i la Comunitat de Regants de la Conca de Tremp.
DIA:
Dijous, 14 de febrer de 2008
HORA:
17:30 hores
LLOC:
Seu de la Delegació de la Generalitat de Catalunya a l’Alt Pirineu i Aran.
Carretera, C-13, quilòmetre 90,2. Talarn.
 
13 febrer de 2008

17:30|.Delegació del Govern a l'Alt Pirineu i Aran (ctra. C-13, quilòmetre 90,2)|Talarn (El Pallars Jussà)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, i el president de SEIASA, Joaquim Molinos, signaran un conveni de col·laboració entre el DAR, SEISASA del Nordeste i la Comunitat de Regants de la Conca de Tremp. Entre els assistents, també hi haurà el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a l’Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit, i el director dels serveis territorials del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Escales.