El director general de Turisme, Joan Carles Vilalta, visitarà demà El Priorat

query_builder   13 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general de Turisme, Joan Carles Vilalta, visitarà demà El Priorat

El director general de Turisme, Joan Carles Vilalta, visitarà demà dimecres, 13 de febrer, la comarca del Priorat, on s’entrevistarà amb el president del Consell Comarcal, Josep Antoni Robles. El director general de Turisme assistirà també a una reunió de seguiment del Pla de Foment de Turisme del Priorat, en el qual el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa participa finançant-ne el 50 per cent.
 
Seguidament, Joan Carles Vilalta es desplaçarà a Torroja del Priorat, on visitarà la Casa Rural “Cal Compte” i l’Hotel “Abadia del Priorat”, dos establiments de recent posada en marxa i exponents de l’aposta pel turisme de qualitat en comarques de l’interior i deficitàries en places d’allotjament turístic.
 
Seguidament visitarà Siurana, població d’un gran potencial turístic, tant pel seu patrimoni cultural i paisatgístic, com per ser la porta de dos espais naturals (Montsant i Muntanyes de Prades), circumstancia que la converteix en centre de propostes de turisme actiu i d’oci (escalada, excursionisme, naturalesa). La visita inclourà l’Hotel “La Siuranella”, guardonat amb el Diploma Turístic de Catalunya el 2007. L’atenció als mitjans de comunicació serà en aquest Hotel “La Siuranella”, de Siurana, a les 16 hores.
 
La visita conclourà al taller de ceràmica d’Hipòlit Montseny, a Reus,continuador en la tradició familiar d’elaboració artesanal de rajoles i altres peces de decoració, i que contribueix a la recuperació i posada en valor del llegat modernista de la capital del Baix Camp.

16:00|.Hotel "La Siuranella". Siurana|Cornudella de Montsant (El Priorat)

Atenció als mitjans amb motiu de la visita a la comarca del Priorat del director general de Turisme, Joan Carles Vilalta