Els consellers Antoni Castells i Francesc Baltasar inauguren els parcs eòlics de Serra del Tallat i Serra de Vilobí

query_builder   14 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Els consellers Antoni Castells i Francesc Baltasar inauguren els parcs eòlics de Serra del Tallat i Serra de Vilobí

Convocatòria mitjans
El conseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castells, i el de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, inauguraran els parcs eòlics de Serra del Tallat i Serra de Vilobí. Les instal·lacions, propietat de la companyia Acciona, estan ubicades als termes municipals de Vallbona de les Monges, Passanant i Belltall i de Fulleda i Tarrés, respectivament.
 
L’acte, que se celebrarà divendres, 15 de febrer, s’iniciarà a les 10:30 al parc eòlic de Serra del Tallat i finalitzarà a Rocallaura, amb els parlaments dels dos consellers, els alcaldes de Vallbona de les Monges i de Tarrés, Ramon Bergadà i Ramon M. Arbós, i el director general d’Acciona Energía, Fermín Gembero.

10:30|.Cruïlla entre la carretera C-14 i el vial LP-2335|Vallbona de les Monges (L' Urgell)

El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, i el de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, inauguraran els parcs eòlics de Serra del Tallat i Serra de Vilobí. Les instal·lacions, propietat de la companyia Acciona, estan ubicades als termes municipals de Vallbona de les Monges, Passanant i Belltall i de Fulleda i Tarrés, respectivament.